Nieuws

Elia ontkent slaande beweging 

on

Feyenoord moet Eljero Elia zondag mogelijk missen. De aanvaller pakte in een duel met Jong Feyenoord, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Jong SC Cambuur, een rode kaart. Hij maakte volgens arbiter Stijn Berben een slaande beweging. Elia ontkent.
Tegenover het Algemeen Dagblad ontkende Elia dat hij iets heeft gedaan. De 28-jarige aanvaller moet dinsdag met een schriftelijke verklaring komen. Hij krijgt hierbij hulp van huisjurist Joris van Benthem, die eerst de wedstrijdbeelden wil zien. Na deze acties volgt er vanuit Zeist een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal.

Als Elia het voorstel niet accepteert, zal hij donderdag moeten verschijnen voor de tuchtcommissie. De kans is groot dat hij het duel met Roda in ieder geval mist door een schorsing. De buitenspeler maakte afgelopen zondag nog het winnende doelpunt namens Feyenoord in De Kuip, tegen Willem II (1-0). In het treffen met Jong Cambuur kwam Elia niet tot scoren. Anass Achahbar en Xander Houtkoop tekenden uiteindelijk voor de treffers.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login