Nieuws

Elia: ‘Hier train ik op met Roy Makaay’

on

Eljero Elia bewees zondag in zijn tweede wedstrijd voor Feyenoord meteen zijn waarde. In het thuisduel met Willem II schoot hij zijn ploeg naar een 1-0 overwinning. “Ik wil belangrijk zijn voor Feyenoord en dat was vandaag het geval. Het is een droom van elke speler om in De Kuip te scoren en dan ook nog bij mijn debuut in De Kuip,” zegt Elia.
De 28-jarige Elia kwam een half uur voor tijd binnen de lijnen. Vijf minuten na zijn invalbeurt wist hij al te scoren. De aanvaller ontving de bal van Rick Karsdorp, nam hem daarna fraai mee en schoot vervolgens met volle overtuiging binnen. “Hier train ik op met Roy Makaay. Rick gaf die bal perfect op mij. Hij kwam zo lekker met de stuit dat ik hem moest knallen.”
Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst had echter geen basisplaats ingeruimd voor Elia. Daar was hij toch een beetje teleurgesteld over. “Natuurlijk, maar ik wil dat niet op mijn medespelers laten overkomen. Ik wens ze allemaal heel veel succes en hoop dat ze succesvol zijn in elke wedstrijd,” vervolgt de oud-speler van onder andere Juventus en HSV.
“De trainer weet wat hij doet. Hij is zelf een grote speler geweest en heeft het vandaag goed gedaan. Volgende week moet hij weer moeilijke een keuze maken. We moeten gewoon keihard trainen en in Kerkrade drie punten halen,” aldus Elia tegenover RTV Rijnmond.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login