Feyenoordinbeeld

Elia: ‘Het was de lelijkste goal uit mijn carrière’

on

Eljero Elia zette Feyenoord woensdag in het bekerduel met Excelsior op het goede spoor. Nadat hij de Rotterdammers op voorsprong had gezet werd uiteindelijk eenvoudig met 4-0 gewonnen. “Je zit niet lekker in de wedstrijd en kan toch belangrijk zijn”, liet Elia na afloop weten aan RTV Rijnmond.
.

Met zijn treffer bekroonde Elia zijn eerste basisplaats na zijn terugkeer. De buitenspeler stond lang aan de kant met een schouderblessure. “Het was de lelijkste goal uit mijn carrière, maar voor mij wel een belangrijk doelpunt. Inzaghi maakte ook altijd zulke doelpunten. Uiteindelijk stond hij daar en is hij een wereldspits geworden. Normaal sta ik nooit op zulke posities. Ik had nu het geluk aan mijn zijde.”

.

De assist bij het doelpunt kwam van Rick Karsdorp, die goed bevriend is geraakt met Elia. “Voor de wedstrijd zeiden we nog tegen elkaar dat één van ons een assist zou geven. Als een engeltje dat uit de lucht kwam vallen; zo viel die bal voor mijn voeten. Ik tikte hem binnen en kon niet stoppen met lachen. Dat was een grappig moment”, aldus Elia.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login