Feyenoordinbeeld

Elia gaat vol vertrouwen nieuw seizoen in

on

Feyenoorder Eljero Elia weet het zeker: Feyenoord kan weleens hoge ogen gaan gooien dit jaar. De aanvaller, die onlangs zijn contract in de Kuip verlengde, deed die uitsprak tijdens de jaarlijkse Open Dag. Elia heeft het team afgelopen jaar stappen zien maken en gaat daarom vol vertrouwen het nieuwe seizoen in.
.

“We zijn een stabiele groep geworden en dat is de grootste reden dat ik heb bijgetekend”, aldus Elia tegenover RTV Rijnmond. “Na die zeven nederlagen op rij hebben we een goede reeks gehad en de beker gewonnen. Ik zie ons wel hoge ogen gooien dit jaar.”

.

Behalve Elia verlengden nog meer spelers hun contract bij Feyenoord. Ook basisspelers Karim El Ahmadi en Dirk Kuijt zetten hun handtekening over een nieuwe verbintenis en dat deed Elia goed. Elkaar opjutten om bij te tekenen deden de spelers echter niet. “Iedereen wilde gewoon blijven. Bij mij duurde het wat langer omdat ik nog maar een contract voor een jaar had.”

.

Elia zou eigenlijk maar een jaar bij Feyenoord blijven, maar na het afgelopen seizoen wil hij meer. “Ik wilde mezelf weer op de kaart zetten en weet dat er nog veel meer in zit. Het vertrouwen in nog meer succes is hoog.”

.

Zijn teamgenoot Jens Toornstra is het met Elia eens. Ook hij ziet Feyenoord nog meer successen boeken. “We weten nu wat we aan elkaar hebben. Vergeleken met vorig jaar zijn we zoveel stappen verder.” De eerstvolgende kans op een prijs is de Johan Cruijff Schaal. “Acht jaar lang werd er geen prijs gewonnen en nu hebben we kans op twee prijzen in een paar weken”, aldus Toornstra.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login