Nieuws

Elia emotioneel na gescoord doelpunt 

on

Eljero Elia was na zijn belangrijke goal in de bekerfinale tegen FC Utrecht even zijn emoties niet de baas. De Feyenoord-aanvaller was in tranen nadat hij zijn ploeg op de belangrijke 2-1 had gebracht. Het bleek later de winnende treffer in de finale van de KNVB-beker te zijn..

Eljero Elia passeerde een kwartier voor tijd Filip Bednarek. Omdat de Pool via de paal de bal nog tegen zijn rug aan kreeg, komt de goal op zijn naam.

.

,,Ik speelde eigenlijkt als verkapte linksbuiten. Ik ging gewoon dribbelen, sleuren. De laatste weken gaat het lekker. Ben wel op dreef”, aldus Elia bij Fox Sports. 

.

Ook voor de camera van SBS6 was Elia zelfverzekerd. ,,Ik kreeg overal kippenvel na mijn treffer”, glunderde Elia, die toen nog niet wist dat zijn beslissende doelpunt officieel was toegekend aan de grabbelende Poolse keeper. ,,Bijna alles wat ik de laatste weken op doel schiet, vliegt erin. Ik ben al een paar keer in mijn loopbaan kampioen geworden, onder meer met Juventus, maar zo’n uitbarsting van vreugde heb ik nog nooit meegemaakt. Dit maakt heel veel los in Rotterdam. Dat zal je ook maandag bij de huldiging gaan zien.”

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login