Nieuws

Elabdellaoui vertrekt naar Eintracht Braunschweig

on

Feyenoord heeft per direct afscheid genomen van Omar Elabdellaoui. De middenvelder vertrekt naar Eintracht Braunschweig, de verrassende koploper van de Duitse Tweede Bundesliga.

Dat meldt Martijn Krabbendam, de Feyenoord-watcher van Voetbal International. De 21-jarige Noorse jeugdinternational kwam eind juli op huurbasis naar Stadion De Kuip. Feyenoord huurde Elabdellaoui van Manchester City, maar hij kwam nauwelijks aan spelen toe in de Maasstad. Ook was trainer Ronald Koeman niet tevreden over diens inzet.

Speculaties over een vroegtijdig afscheid deden al de rondte. Hij kwam tot slechts vijf optredens voor Feyenoord. “We zagen Omar als een goede stand-in voor de rechtsbackpositie”, vertelt technisch directeur Martin van Geel op de website van de club. “Het afgelopen half jaar hebben we op een prettige manier met hem kunnen samenwerken. Uiteraard zullen wij ervoor gaan zorgen dat ook na het vertrek van Omar alle posities in de eerste selectie dubbel bezet blijven.” Zijn contract bij Manchester City loopt nog tot medio 2014.

Bron: Elfvoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login