Nieuws

El Ahmadi: ‘Het wordt misschien nog spannend om plek twee’

on

Karim El Ahmadi ruikt bloed nadat Ajax er zondagmiddag niet in is geslaagd om te winnen van FC Utrecht. De Amsterdammers speelden met 1-1 gelijk, terwijl Feyenoord op bezoek bij AZ een 1-4 overwinning boekte. Het verschil tussen de nummer twee en nummer drie is nog zes punten.


El Ahmadi begon over het duel met AZ. De Alkmaarders hadden weinig te vertellen. “Ik denk dat het ook door ons geen wedstrijd is geweest. Wij waren heel scherp en we wisten wat ons te doen viel en dat was drie punten pakken. Dan creëer je gewoon een gat. Ook met Vitesse dat gisteren gelijk heeft gespeeld, dus dat is wel lekker”, liet El Ahmadi weten voor de camera’s van FOX Sports.

Feyenoord leek af te stevenen op een clean sheet, maar Kenneth Vermeer liet een terugspeelbal van Sven van Beek onder zijn voet door hobbelen. “Het is gebeurd. Het is beter dat het bij 4-0 gebeurt dan bij 1-0. Al met al ben ik gewoon tevreden over vandaag. We hebben een goede stap gezet naar de derde plek en het wordt misschien nog spannend voor de tweede plek”, aldus de middenvelder.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login