Nieuws

EL Ahmadi: ‘Zelfs als we de beker winnen, is dit seizoen niet geslaagd’ 

on

Zelfs als Feyenoord dit seizoen de KNVB-beker wint, kan het jaar voor Karim El Ahmadi niet als geslaagd de boeken in. ,,Wij zijn Feyenoord, wij mogen nooit in deze situatie terecht komen”, zei de Marokkaanse middenvelder zondag na het gelijkspel tegen Roda JC (1-1).
Feyenoord maakte in De Kuip een einde aan een historisch slechte reeks van zeven nederlagen. De overwinning waar de ploeg zo naar snakt, bleef echter weer uit. De laatste competitiezege dateert van begin december. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst deed toen nog mee om de landstitel, maar is nu afgezakt naar de zevende plaats. ,,Feyenoord moet gewoon meedoen om de bovenste drie plaatsen, zoals we in de eerste seizoenshelft deden. Dat zit er nu niet in, hoe hard het ook is.”
El Ahmadi bestrijdt de suggestie dat het bekertoernooi, waarin Feyenoord in de halve finale tegen AZ speelt, het seizoen nog kan redden. ,,Bij bekerwinst voldoen we wel aan de doelstelling van Europees voetbal halen. Maar uiteindelijk mag je nooit zeggen dat je blij bent, gezien deze situatie.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login