Nieuws

El Ahmadi: ‘We moeten grote mannen worden’

on

Karim el Ahmadi zag woensdagavond vanaf de tribune hoe Feyenoord door Go Ahead Eagles werd uitgeschakeld in de KNVB beker. De ervaren middenvelder, die inmiddels weer hersteld is van een lichte blessure, schrok flink van de zeperd en weet dat het zo niet langer kan. “We moeten grote mannen worden.”
El Ahmadi zag vanaf de tribune hoe Feyenoord in negentig minuten tijd amper kansen creëerde en hoopt dat een dergelijk scenario zaterdagavond, wanneer Feyenoord het opnieuw opneemt tegen Go Ahead Eagles, niet weer zal voorkomen. “Je moet er elke wedstrijd honderd procent voor gaan. Met tachtig procent inzet red je het niet”, aldus El Ahmadi, die vindt dat de werklust beter kan. “We moeten wat harder voor elkaar werken en dat moeten we snel realiseren. Zo kan het niet langer, dat weet iedereen.”

“We hebben elkaar de waarheid verteld, dat hoort in deze situatie. Met alle respect aan Go Ahead Eagles, maar we hadden gewoon moeten winnen.” De Marokkaans international eist dan ook meer inzet. “We moeten grote mannen worden.”

Trainer Fred Rutten valt volgens hem niets te verwijten. “Wij als spelers zijn verantwoordelijk. Ik vind de trainer juist een goede indruk maken. Hij zal deze jonge groep beter maken.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_8257.PNG

You must be logged in to post a comment Login