Feyenoordinbeeld

El Ahmadi: ‘We hebben van onszelf verloren’

on

Feyenoord verloor donderdagavond in de Europa League tegen Fenerbahçe voor het eerst sinds lange tijd weer een officiële wedstrijd. In die lange serie overwinningen maakte middenvelder Karim El Ahmadi een goede indruk, maar tegen de Turken speelde hij met Feyenoord bij vlagen slordig. ”We hebben van onszelf verloren.”
.

De Marokkaanse speler denkt niet dat zijn team een mentale tik krijgt van de nederlaag in Turkije. ”We konden niet ons eigen voetbal spelen. Vooral de eerste tien minuten stonden we door foutieve passes aan onze kant voortdurend onder druk. Als je de hele wedstrijd bekijkt dan heeft Fenerbahçe verdiend gewonnen, maar dat kwam mede door ons.” 

.

In de tweede helft kreeg Feyenoord, mede omdat de Turkse tegenstander wat kansen miste, een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker. ”Het is jammer dat we niet konden doortrekken waar we mee bezig waren. De eerste helft hebben we volgens mij niet eens een kans gecreëerd, maar in de tweede helft hadden we de gelijkmaker kunnen maken. Als we hier hadden gelijkgespeeld, dan hadden we met een fantastisch resultaat naar huis gegaan. Maar over het algemeen hebben we dat niet verdiend”, aldus El Ahmadi.

.

Bron: Rijnmond.nl

.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login