Nieuws

El Ahmadi twijfelt over toekomst: “Qatar of Dubai”

on

Karim El Ahmadi weet nog niet wat hij na dit seizoen gaat doen, maar de Feyenoord-routinier weet wel dat hij nog een keer een stap wil maken. Qatar of Dubai heeft dan zijn voorkeur.

“Ik heb hierna nog een eenjarig contract. Ik zit ook te kijken wat ik ga doen”, zegt El Ahmadi bij Andy in de Auto. “Ik ben nu 33 en speel komende zomer een WK, daarna zie ik het wel. Het zou leuk zijn om nog een stap te zetten. Ik zou nog wel een keer in het buitenland willen spelen. China denk ik niet, maar Qatar of Dubai lijkt me wel leuk.”

El Ahmadi speelde in Dubai al eens voor Al-Shabab. “De timing was toen niet echt goed. Ik was 25. Ik heb het echt naar m’n zin gehad, maar het had niet veel met voetbal te maken. De stadions waren leeg, dat soort dingen. Het ging slecht met Feyenoord. Als ik daar dezelfde mentaliteit had, had ik nooit die keuze gemaakt. Feyenoord liet mij ook vrij makkelijk gaan. Ik was er toen wel klaar mee, ik dacht: dan ga ik gewoon weg.”

“Ze hadden toen wat geldproblemen. De onderhandelingen tussen die twee clubs gingen heel makkelijk, dus ik wist dat Feyenoord me weg wilde hebben. Ik raad het mensen niet aan. Als je wat ouder bent is het wel echt top. Ik heb een mooi leven gehad daar en de mensen daar waren echt top. Alles goed geregeld.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login