Nieuws

El Ahmadi trots op talenten: “Heel knap hoe ze zich staande houden”

on

Feyenoord boekte donderdagavond een fraaie overwinning op Standard Luik (2-1). Karim El Ahmadi was tijdens deze wedstrijd een van de meest ervaren spelers op het speelveld bij de Rotterdammers. Na het duel deelde de Nederlandse Marokkaan een compliment uit aan de talenten die overeind bleven in de Europa League.

“Nu staan er jongens die nog nooit Europees hebben gespeeld. Het is heel knap hoe zij zich staande houden”, aldus de middenvelder tegenover NU.nl

In 2008 was Feyenoord voor de laatste keer actief in de poulefase van de Europa League. Destijds was El Ahmadi ook van de partij, maar destijds in een elftal met onder andere Roy Makaay en Giovanni van Bronckhorst. Nu is alles anders. “Toch hebben we het aardig gedaan. In Europa gelden andere regels. Daar kunnen we niet de hele wedstrijd domineren en goed voetbal spelen. Aan het einde hebben we gewoon vol gas gegeven en het is mooi dat het resultaat oplevert.”

De middenvelder sprak na afloop van een verdiende zege in De Rotterdamse Kuip. “We waren de bovenliggende partij en hebben veel kansen gecreëerd. Dat terwijl het moeilijk voetballen was omdat zij op een stiekeme counter loerden. We hebben ook weinig kansen weggegeven, hier kunnen we mee verder.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8257.PNG

You must be logged in to post a comment Login