Nieuws

El Ahmadi traint voor het eerst sinds terugkeer bij Feyenoord

on

Karim El Ahmadi heeft dinsdag voor het eerst sinds zijn terugkeer naar Feyenoord meegetraind op Varkenoord. De middenvelder was op het sportcomplex een van de 21 spelers waarover trainer Fred Rutten kon beschikken tijdens de ochtendtraining, waarin partijspelen centraal stonden.

Vanwege de huidige interlandperiode trainde de van Aston Villa overgekomen El Ahmadi tot dusver nog niet mee bij zijn nieuwe club. De middenvelder trok daags nadat hij in De Kuip zijn handtekening had gezet onder een driejarig contract naar Marokko, om zich daar bij de selectie van het nationale elftal te voegen. El Ahmadi kwam zondag als invaller in actie tijdens de vriendschappelijke interland tegen Libië, die met 3-0 werd gewonnen. Terug op Varkenoord maakte El Ahmadi deel uit van een van de drie teams, die onderling diverse partijspelen tegen elkaar speelden.

Rutten kon op Varkenoord ook Elvis Manu weer begroeten. De aanvaller voegde zich weer bij de selectie, nadat hij maandagavond zijn debuut had gemaakt voor Jong Oranje. Als invaller kon hij niet voorkomen dat het EK-kwalificatieduel met Jong Slowakije met 0-1 verloren ging. Sven van Beek, die zich wegens buikklachten had afgemeld voor de interlands met Jong Oranje, nam volledig deel aan de groepstraining.

Feyenoord vervolgt komende donderdag de voorbereiding op de aanstaande thuiswedstrijd tegen Willem II. De selectie werkt die dag vanaf 10.30 uur een openbare training af op Varkenoord. De afsluitende training van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

El Ahmadi kan aanstaande zaterdag tegen Willem II zijn eerste wedstrijd voor Feyenoord sinds zijn terugkeer naar Rotterdam spelen. Nog geen kaarten voor Feyenoord – Willem II? Bestel die dan nu via www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_8134.PNG

You must be logged in to post a comment Login