Nieuws

EL Ahmadi: ‘Toen Rutten tekende, wilde ik snel terug’

on

Na twee jaar in Engeland keerde Karim El Ahmadi met de nodige ambities terug bij Feyenoord. Hoewel de strijd om de titel gelopen is, verloopt zijn rentree in De Kuip grotendeels zoals gehoopt.

De transfer van Aston Villa naar Feyenoord kwam eigenlijk razendsnel tot stand. “Tot begin augustus was ik helemaal niet bezig met een vertrek bij Aston Villa, want ik speelde daar alles”, vertelt de middenvelder aan Feyenoord Magazine. “Daardoor dacht ik er eerlijk gezegd helemaal niet over na om al op zo’n korte termijn terug te keren.”

“Maar dat veranderde toen Fred Rutten bij Feyenoord had getekend. Toen dacht ik: er kan daar wel eens iets moois gaan gebeuren. Daarbij speelde ook de warmte die ik altijd heb gevoeld bij Feyenoord een rol, het voelde goed en vertrouwd om hier terug te keren”, aldus El Ahmadi, die tevreden is over zijn eerste maanden in Rotterdam. “Ja, het afgelopen half jaar is ongeveer verlopen zoals ik dat voor ogen had.”

“Iedereen bij Feyenoord is heel hongerig naar succes. Zelf merk ik dat ik me nog verder kan ontwikkelen, ook al ben ik al dertig. Toen ik jong was, dacht ik: wie kan mij nog wat leren als ik die leeftijd heb? Nu ervaar ik dat ik op mijn dertigste nog heel wat kan leren van mijn ploeggenoten en de technische staf.”

Bron; voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login