Feyenoordinbeeld

El Ahmadi: ‘Rotterdam en Enschede hebben mij gevormd als mens’

on

Feyenoord gaat zondag in de Kuip op jacht naar de tweede overwinning van het seizoen. Dat moet gebeuren tegen FC Twente, dat in de seizoensouverture nog verloor van Excelsior. Voor Karim El Ahmadi is het duel met de Tukkers speciaal. Hij groeide op bij die club. “Ik hoop dat ze sportief ook de lijn omhoog pakken. Na zondag dan,” lacht hij.
.

Het was lange tijd de vraag of FC Twente wel op het hoogste niveau actief zou zijn dit seizoen. Degradatie dreigde, maar de beroepscommissie besloot anders. “Het was jammer geweest als ze er niet meer bij waren, mooi dat ze dat toch voor elkaar hebben gekregen. FC Twente is toch een deel van mijn carrière geweest, ik kom er nog regelmatig.”

.

Op de vraag of hij zich meer Tukker voelt dan Rotterdammer, reageert El Ahmadi: “Een klote vraag, dat is fifty-fifty. Als ik Enschede-zuid binnen kom, heb ik daar nog altijd gevoel bij omdat ik daar ben opgegroeid. Maar ik voel me ook Rotterdammer. Daar het nuchtere, hier recht voor z’n raap. Dat heeft mij gevormd als mens.”

.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login