Nieuws

El Ahmadi overweegt vertrek na opstappen Rutten

on

Karim El Ahmadi overweegt om al na één seizoen weer te vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder is absoluut niet blij met het feit dat trainer Fred Rutten na dit seizoen vertrekt uit De Kuip.

Feyenoord nam El Ahmadi medio 2014 op voorspraak van Rutten voor een paar ton over van Aston Villa. De Marokkaanse international kon in het buitenland veel meer geld verdienen, maar was bereid om in te leveren voor een hereniging met zijn favoriete coach. De twee werkten bij FC Twente ook al eens heel succesvol samen en de samenwerking beviel in Rotterdam-Zuid wederom goed.


Nu Rutten vertrekt bij Feyenoord is er voor El Ahmadi weinig reden om nog bij de club te blijven. Een vertrek is volgens Voetbal International dan ook zeker niet uitgesloten, ondanks dat het contract van de routinier nog twee jaar doorloopt. Een vertrek van El Ahmadi zou een klein drama betekenen voor Feyenoord, dat komende zomer Jordy Clasie en Tonny Vilhena ook al zo goed als zeker ziet vertrekken. Bovendien overweegt Lex Immers de stap naar het buitenland te zetten.

Bron: Soccernews.nlYou must be logged in to post a comment Login