Nieuws

El Ahmadi lijkt te kiezen voor club in Midden-Oosten

on

Karim El Ahmadi, de Marokkaanse middenvelder van Feyenoord, lijkt hard op weg naar de uitgang van De Kuip. En mogelijk gebeurt dat allemaal nog wat sneller dan verwacht, want het zou zomaar eens kunnen dat de Feyenoorder vandaag nog zijn handtekening onder een contract zet in het Midden-Oosten.

Verschillende Arabische media melden namelijk dat het al zover is: El Ahmadi gaat tekenen bij Ittihad FC uit de zandbak van Saudi-Arabië. Volgens het medium Almarssad Pro is een akkoord zelfs zó dichtbij dat het vandaag allemaal beklonken kan zijn. 
In een eerder stadium konden we al lezen dat El Ahmadi Feyenoord misschien de rug toe zou keren. Voetbal International meldde namelijk nog niet zo heel lang geleden dat de middenvelder van Feyenoord hoopte op een contractverlenging bij zijn club, en dat het hem teleurstelde dat die er niet kwam. Met die reden zou El Ahmadi niet langer onwelwillend tegenover een transfer staan.
Mocht de Feyenoord-middenvelder bij Ittihad FC tekenen, dan begint hij niet aan zijn eerste dienstverband in het Midden-Oosten. In het seizoen 2010/2011 kwam hij namelijk al eens uit voor Al Ahli uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login