Nieuws

El Ahmadi: ‘Laten we die mensen wat teruggeven zondag’ 

on

Giovanni van Bronckhorst is er niet in geslaagd om de inktzwarte reeks van Feyenoord te doorbreken. Ook in Friesland ging de club kopje onder. Maar de 1-0 nederlaag in en tegen Heerenveen biedt volgens de opvolger van de weggestuurde Fred Rutten nog hoop. ,,Dit kunnen we in De Kuip nog rechtzetten”, zo bleef de 106-voudig international gisteravond positief.
De 1-0 nederlaag van Feyenoord in Heerenveen toonde aan dat het dal waarin de club is geraakt wel heel erg diep is geworden. Het verlies in Friesland na een goal van Simon Thern leverde gisteren geen slaande deuren, scheldpartijen of scheve gezichten op. Natuurlijk, de Rotterdammers baalden stevig, maar al snel werd hoopvol vooruit gekeken naar de terugwedstrijd van zondagmiddag in De Kuip.

Dat het stadion in Rotterdam zondag volledig uitverkocht is in een periode dat Feyenoord het spoor behoorlijk bijster is, is volgens Karim El Ahmadi veelzeggend. ,,Bij elke andere club zouden de fans hard weglopen,” zei hij. ,,Laten we die mensen nou eens wat teruggeven zondag. Het lijkt soms alsof we niet meer kunnen scoren, dat moet nu maar eens voorbij zijn.”
Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login