Feyenoordinbeeld

El Ahmadi: ‘Ik vind JC Schaal een belangrijke prijs’ 

on

Karim El Ahmadi hoopt zondag de eerste prijs van het seizoen te pakken, als hij met Feyenoord in de Amsterdam ArenA tegen landskampioen PSV speelt om de Johan Cruijff Schaal. “De Johan Cruijff Schaal wordt misschien niet zo groot gemaakt hier in Nederland, maar ik vind het wel een belangrijke prijs. Het is toch weer een prijs er bij en je gaat ook met vertrouwen het seizoen in”, aldus de middenvelder tijdens de presentatie van de nieuwe clubkostuums..

De selectie van Feyenoord poseerde dinsdagmiddag in de Kuip in de nieuwe pakken voor het komende seizoen. De Rotterdammers worden ook dit seizoen gekleed door het merk Oger. De clubkostuums vallen goed in de smaak bij de spelers.

.

“Ik vind het één van de mooiste pakken die ik tot nu toe heb aan gehad hier bij Feyenoord. Ik ben er wel tevreden over”, aldus El Ahmadi. Ook Eljero Elia is tevreden over het nieuwe clubkostuum. “Ik denk dat dit een mooi pak is, vergeleken met vorig jaar”, aldus de buitenspeler van Feyenoord.

.

Hoewel de maatpakken in de smaak vallen, zijn er wel meningsverschillen over de schoenen. El Ahmadi: “Iedereen heeft zijn mening over de schoenen. Het is toch wel wat aparts, een beetje sportief en netjes, dus ik vind het wel mooi.” Elia vult aan: “Je ziet het niet vaak, dat je een pak hebt en dan sportschoenen eronder. Maar we gaan veel reizen dus ik denk wel dat dit makkelijk voor ons is.”

.

Elia houdt zich in zijn vrije tijd ook bezig met mode. “Ik heb samen met Demy (de Zeeuw, red.) en Gregory van der Wiel een eigen brand. We proberen het succesvoller te maken, door betere kwaliteit te krijgen en het te promoten”, legt hij uit. De buitenspeler verwacht echter niet dat hij na zijn voetbalcarrière in de modewereld belandt. “Nee, ik denk het niet. Ik ga me sowieso wel met mode bezig houden. Maar ik denk dat ik wel in de voetballerij blijf.”

.

Johan Cruijff Schaal

In Nederland wordt er wel eens lacherig gedaan over het duel tussen de kampioen en de bekerwinnaar. Maar Feyenoord ziet de Super Cup als een serieuze prijs. “Zondag gaat het beginnen, dan kunnen we weer een mooie prijs pakken. Dus dat is het belangrijkste. Dit allemaal (presentatie van de clubkostuums, red.) is nu een beetje bijzaak. Ik heb zelf in Engeland gespeeld. En als je om een prijs ging spelen dan gaat het er gewoon om”, aldus El Ahmadi.

.

Ook Elia gaat voor niets minder dan de winst. “Je ziet dat we heel scherp trainen. Iedereen is er al mee bezig. Tegen Valencia was het eerste doel om goed te presteren, voor het eerst weer in het stadion dit seizoen. Nu moeten we er vol tegenaan gaan tegen PSV. Het is gewoon een prijs. Je kan hoog of laag springen, maar het is gewoon een prijs. Iedereen wil prijzen winnen, als je er staat wil je winnen ook. Wij gaan er vol voor”, aldus de vleugelaanvaller van Feyenoord.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login