Nieuws

El Ahmadi: ‘Het is soms net een kleuterklas’

on

Als Karim El Ahmadi zijn beginjaren als voetballer vergelijkt met de beginjaren van de huidige generatie, dan ziet hij een wereld van verschil. De middenvelder van Feyenoord weet soms niet wat hij ziet bij ploeggenoten. Hij weet dat hij de tijd niet kan veranderen, toch hoopt hij spelers uit de jonge selectie wel te kunnen beïnvloeden.

“Zo jong als het nu is, was het nooit. Laten we eerlijk zijn, sommige spelers zijn nog kinderen. Ik zie het hier op de club ook: het is nooit stil. Overal hoor je gegil, gekir, zijn voetballers met elkaar aan het stoeien”, zegt El Ahmadi in gesprek met Voetbal International. “Het is soms net een kleuterklas, zonder dat ik het wil veroordelen. Je moet die gasten ook hun plezier gunnen.”

“Ik zie het ook aan mijn neefjes van veertien, vijftien jaar. Die zijn ook alleen maar bezig met mooie dingen, de nieuwste mobieltjes en zo”, vervolgt El Ahmadi zijn verhaal. “Ikzelf was op mijn veertiende alleen maar bezig met een bal. Je kunt de tijd niet veranderen, maar ik hoop die jongens wel te kunnen beïnvloeden.”

Een knuffel tussen twee concurrenten, dat zorgt voor vraagtekens bij El Ahmadi. “Ik snap dat ze elkaar al jaren kennen, dat ze goed bevriend zijn, maar ik zie Jean-Paul Boëtius gewoon knuffelen met Elvis Manu, nota bene zijn concurrent. Nou, mijn concurrent keek me vroeger niet eens aan. Die wachtte op de dag dat ik eindelijk eens geblesseerd raakte. Maar goed, tijden en gewoonten veranderen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_8257.PNG

You must be logged in to post a comment Login