Feyenoordinbeeld

El Ahmadi geniet van rust rond elftal

on

Feyenoord bevindt zich op dit moment in Oostenrijk om zich tijdens een trainingskamp voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het is opvallend rustig rond de club. Geen gemor met een spits en geen opstootjes tijdens trainingen. Die rust vindt Karim El Ahmadi wel lekker. .

“Dit heb ik in al die jaren nog nooit meegemaakt”, begint de middenvelder in het Algemeen Dagblad. “In deze periode waren er altijd wel jongens die weggingen en jongens die kwamen. Dat heeft natuurlijk effect op het team. Als spelers te veel met een transfer bezig zijn, merk je dat in de groep. Nu speelt er totaal niets, dat is het grote verschil. Het is rustig en dat is mooi om te zien. Iedereen heeft dezelfde doelstelling. Dat is weleens anders geweest. Ook bij mij.”

.

El Ahmadi was de eerste van enkele dragende krachten die bijtekenden. Ook verlengden Kenneth Vermeer, Eljero Elia, Dirk Kuyt en zelfs de al bijna vertrokken Tonny Vilhena hun contract. “We hebben het er met elkaar over gehad. Bij de andere jongens was het gevoel ook goed. We willen komend jaar echt meedoen om de prijzen. Dat heeft wel een rol gespeeld. Naast de beker wil ik met Feyenoord nog meer prijzen pakken. Hopelijk lukt dat eind deze maand al in de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login