Nieuws

El Ahmadi: ‘Als Vilhena zo als vandaag speelt, hoort hij in de basis’

on

Tonny Vilhena moet het de laatste tijd bij Feyenoord doen met invalbeurten. Zondag stond hij echter in de basis tijdens het duel met SC Cambuur. Als vervanger van de geblesseerde Lex Immers maakte hij indruk. Ploeggenoot Karim El Ahmadi is onder de indruk van de negentienjarige Vilhena.

“Als hij zoals vandaag speelt, hoort hij eigenlijk gewoon in het elftal”, zegt El Ahmadi in gesprek met het Algemeen Dagblad over zijn jonge ploeggenoot. “Ik vind echt dat Tonny het uitstekend heeft gedaan, zeker gezien het feit dat hij een paar weken op de bank heeft gezeten. Als je dan weer een kans krijgt, moet je het laten zien. En dat heeft hij gedaan.”

Waar El Ahmadi lovend is over Vilhena, is hij dat helemaal over Jordy Clasie. De twee middenvelders hebben een natuurlijke klik. Clasie is in de ogen van El Ahmadi van enorme waarde voor de Rotterdammers. “Jordy zei in de slotfase dat hij last had van zijn voet. Ik heb meteen geroepen: maar jij gaat er niet uit. Hij is zo belangrijk.”

El Ahmadi was ook nog kritisch na afloop van de 0-1 zege, het rendement van de ploeg van trainer Fred Rutten moet omhoog. “Dat is wel iets waar wij aan moeten werken. Sneller naar een marge van twee of drie doelpunten verschil toewerken. Dat reken ik vandaag ook mezelf aan.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7441.PNG

You must be logged in to post a comment Login