Nieuws

Eintracht Frankfurt gaat ondanks ‘nee’ Van Geel toch bod uitbrengen op Vilhena

on

Eintracht Frankfurt gaat ondanks een nee van Martin van Geel terugkomen voor Tonny Vilhena. De Bundesliga-club heeft nog geen bod uitgebracht, maar gaat dat wel doen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdag. Voetbal International maakte dinsdag melding van de interesse van Frankfurt in Vilhena. De club heeft een poging gedaan om met technisch directeur Van Geel te onderhandelen, maar zonder succes. Hij wil Vilhena niet laten vertrekken. Frankfurt gaat met een formeel bod een een tweede poging wagen in Rotterdam-Zuid.

Dat Van Geel niet mee wil werken aan een transfer is volgens het AD ‘een opmerkelijke gang van zaken’. Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf eerder deze zomer aan dat hij er rekening mee hield dat Vilhena vertrekt, net als Nicolai Jörgensen. Bovendien haalde de club met Yassin Ayoub al een potentiële vervanger in huis.

De vraag is of Van Geel Vilhena écht niet wil laten gaan, of dat hij de prijs aan het opdrijven is. Mocht Feyenoord stunten door zich ten koste van AS Trencin tóch te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League, dan is dat voor Vilhena mogelijk een extra reden om te blijven. Nu staat hij echter open voor een transfer naar Frankfurt, waar ook landgenoten Jetro Willems en Jonathan de Guzman spelen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou