Nieuws

Eerste trainingsdag afgesloten met scherpe partijspelen

on

Met de middagsessie in Levico Terme kwam er voor Feyenoord dinsdag een einde aan de eerste pittige trainingsdag op Italiaanse bodem. Na de conditionele inspanningen van eerder op de dag stond de tweede training voor een groot deel in het teken van partijspelen van elf tegen elf, die door de spelers op het scherpst van de snede werden gespeeld.

Hoewel de training tegen het einde van de middag van start ging, was het nog altijd flink warm in het prachtige berggebied van Valsugana waar Feyenoord deze week verblijft. Het weerhield de mannen van trainer Ronald Koeman er niet van om alles te geven tijdens de drie partijspelen, die vooraf werden gegaan door een uitgebreide pass- en trapoefening. Lex Immers zorgde uiteindelijk voor de enige treffer van de middag, door na een uitstekende aanval een voorzet van Miquel Nelom binnen te glijden.

‘Het was een zware dag, maar ik vond het wel lekker’, reageerde Tonny Vilhena met bezweet gezicht na de eerste volledige dag van het trainingskamp. ‘We hadden vanochtend al pittig getraind, maar ik had nog wat energie over om vol te gaan tijdens het partijspel. Ik kijk nu al uit naar de wedstrijd van morgenavond tegen Hellas Verona.’

Graziano Pellè liet het derde en afsluitende deel van de training aan zich voorbij gaan. De spits verliet uit voorzorg eerder het veld vanwege lichte klachten en ging vervolgens voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Voor Feyenoord staat er woensdag opnieuw een vol programma te wachten op het trainingskamp. De selectie werkt ’s ochtends vanaf 10.30 uur een training af in Levico Terme, om ’s avonds naar Trento af te reizen voor de oefenwedstrijd tegen Hellas Verona. Dit duel begint om 20.30 uur en is volledig uitverkocht.

Bron: Feyenoord.nl

20130723-210127.jpg

You must be logged in to post a comment Login