Nieuws

EERSTE PROFCONTRACT VOOR KEEPER RAMON TEN HOVE

on

Keeper Ramon ten Hove heeft dinsdagmiddag in De Kuip zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 19-jarige doelman zette in de Boardroom in bijzijn van familie en vrienden zijn handtekening onder een verbintenis voor twee seizoenen.

.

Ten Hove zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluiten bij de eerste selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. De keeper trainde afgelopen voetbaljaar al meerdere keren mee met Feyenoord 1 en behoorde ook tot de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

.

‘Ramon is niet alleen een groot talent, maar ook een goede persoonlijkheid,’ zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Hij wordt elk jaar beter als keeper, omdat hij ontzettend gefocust is. Komend seizoen kan hij als onderdeel van de eerste selectie ontzettend veel leren van keeperstrainer Khalid Benlahsen en van de andere drie keepers Brad Jones, Kenneth Vermeer en Justin Bijlow.’

.

Ten Hove maakte in 2011 de overstap van de jeugdopleiding van Excelsior naar Feyenoord Academy. Eerder kwam hij uit voor vv Hekelingen.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login