Nieuws

Eerste exemplaar recordkrant overhandigd aan archivaris

on

Supporters die zijn verenigd in Vereeniging De Feijenoorder hebben zaterdag in de kantine van Varkenoord het eerste exemplaar van een bijzondere krant overhandigd aan de archivaris van Feyenoord, Henk van der Stoep. De speciale krant is de grootste ter wereld, een record dat bij Guinness World Records is aangemeld, en staat geheel in het teken van de Klassieker die zondag in een uitverkochte Kuip wordt gespeeld. Van der Stoep, tevens erelid van Sportclub Feyenoord, reageerde enthousiast op het gebaar van De Feijenoorder.

Na de overhandiging van het eerste exemplaar volgde de uitreiking van een drukplaat van de voorpagina aan Aad van der Laan, scheidend voorzitter van Sportclub Feyenoord en voorzitter van de Stichting Feyenoord Museum. De drukplaat wordt door Vereeniging De Feijenoorder ter beschikking gesteld aan het museum van de club en zal hier een mooie plaats krijgen als blijvende getuigenis van deze historische prestatie.

De krant van liefst 58 bij 84 centimeter wordt zondag voorafgaand aan de wedstrijd in een oplage van 10.000 exemplaren op diverse plaatsen in en om De Kuip uitgedeeld aan supporters die de Klassieker bezoeker. De krant is onder meer gratis verkrijgbaar bij de Fanshop, in de Legioenzaal, in het Maasgebouw en in de kantines achter de vakken W en Z, zodat iedereen een eigen exemplaar kan meenemen.

Namens de Feyenoord-familie feliciteren wij Vereeniging De Feijenoorder van harte met deze fantastische prestatie en de schitterende krant. Feyenoord steunt de Vereeniging in het realiseren van de voornaamste doelen van De Feijenoorder: nog meer saamhorigheid onder Feyenoorders en een nog betere sfeer rond wedstrijden van onze club.

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login