Nieuws

“Dus Jan-Arie heeft helemaal niet gescoord? Nou, daar zal hij blij mee zijn, hahaha..”

on

Het leek er even op dat Jan-Arie van der Heijden zondagmiddag de matchwinnaar was tijdens de topper tussen Feyenoord en PSV, maar na afloop werd de 2-1 met terugwerkende kracht nog toegekend aan doelman Jeroen Zoet. Uitblinker Jens Toornstra kon er na afloop van het duel wel om lachen..

“Ik hoor dit nog maar net. Dus Jan-Arie heeft helemaal niet gescoord? Nou, daar zal hij blij mee zijn, hahaha..”, aldus de speler na afloop van het duel in gesprek met De Telegraaf. Toornstra nam zelf de corner waar de goal uitviel, maar was in eerste instantie helemaal niet in de veronderstelling dat er gescoord werd. 

.

“Ik maakte me geen illusie dat er een goal was gevallen. Ik zag de scheids naar zijn horloge wijzen en liep al terug om weer om te schakelen. Ik denk ook dat hij in eerste instantie aangaf dat het geen goal was”, vervolgt Toornstra, die de doellijntechnologie van harte toejuicht. “Ik vind het allemaal prachtig. Laten we die technologie er maar in houden.”

.

Door de overwinning van de Rotterdammers is het gat met nummer drie PSV inmiddels elf punten geworden. Ajax staat nog altijd tweede met een achterstand van vijf punten. De overgebleven concurrent won in de eigen Arena met 4-1 van Heracles Almelo.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login