Nieuws

DrukwerkMAX nieuwe sponsorpartner van Feyenoord

on

DrukwerkMAX en Feyenoord hebben vrijdag een Partnership overeenkomst getekend. Hiermee wordt DrukwerkMAX voor minimaal drie seizoenen één van de grootste Sponsors en direct ook de huisdrukker van Feyenoord.

Commercieel directeur Mark Koevermans is zeer tevreden met de overeenkomst. ‘DrukwerkMAX is niet voor niets Partner van Feyenoord geworden. Het platform dat Feyenoord biedt past perfect bij de strategie die DrukwerkMAX heeft gekozen. Door te investeren in naamsbekendheid, ontvangst van gasten op wedstrijddagen en creatieve acties wil onze nieuwe Partner een volgende stap zetten met het bedrijf. Bovendien denken zij met ons mee over hoe wij drukkosten kunnen verlagen en leveren ze kwaliteit en topservice, daarin zijn ze snel en recht door zee. De juiste mentaliteit die past bij een club als Feyenoord.’

DrukwerkMAX is één van de snelst groeiende online drukkerijen van Nederland en één van de weinigen met een eigen productiefaciliteit die 24-uur per dag drukt. Van visitekaartjes, briefpapier en folders tot brochures, horecadrukwerk en veel meer. Bestellen kan eenvoudig online tegen de laagste prijzen van Nederland.

Stephan Stergiou, directeur DrukwerkMAX: ‘Wij zijn trots dat wij Partner zijn geworden van Feyenoord, waarvoor we nu ook al het drukwerk gaan verzorgen. Net als Feyenoord zijn wij een bedrijf van geen woorden, maar daden. Wij zijn een hecht team en gaan door het vuur voor onze klanten. Het legioen kent ons wellicht al van een aantal sfeeracties waarbij wij mochten helpen, ondermeer de sfeervellenactie bij Feyenoord – FC Utrecht. Voor ons nog steeds een kippenvelmoment.’

Speciaal voor Het Legioen heeft DrukwerkMAX een kennismakingsaanbieding. Ga daarvoor naar: actie.drukwerkmax.nl/feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login