Nieuws

Drukbezochte Feyenoord Fanshop drive-through

on

Deze zaterdagochtend begon met lange rijen bij de Kuip en veel blije supporters die allemaal kwamen voor de Feyenoord Fanshop drive-through. Het stadion opende namelijk voor één dag haar poorten voor een corona-proof beleving en uniek weerzien met De Kuip.

Veel supporters konden hun geluk niet op toen de poorten om 09:00 uur openden. Voordat zij hun shirt in ontvangst konden nemen, was het eerst tijd voor een aantal leuke activiteiten die allemaal vanuit de auto werden beleefd.

Zo kregen alle supporters de kans om te raden met hoeveel ballen de aanwezige Feyenoord-BMW was gevuld. De prijs voor het correcte antwoord: een weekendje rijden in de splinternieuwe BMW 2 Gran Coupé. Een stuk verderop was het weer tijd om te raden, want daar was nog een prijs te winnen. De bezoeker die de speciale kluis kraakte met een viercijferige code, won een verzorgd weekend op Droomparken in het Feyenoord-vakantiehuis.

Mocht het niet gelukt zijn om vandaag naar De Kuip te komen? Vanaf morgen (zondag 5 juli) is de nieuwe uitcollectie verkrijgbaar in alle fysieke Fanshops. De winkels zijn dan geopend vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur. Fanshop Binnenwegplein is geopend vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur. Klik hier voor bijbehorende adresgegevens van de Fanshops.

De gehele uitcollectie is nu al verkrijgbaar via de Online Feyenoord Fanshop, met uitlevering op maandag 6 juli.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login