Nieuws

Drenthe zet Feyenoord-droom uit zijn hoofd en verkast naar Sheffield Wednesday

on

Royston Drenthe is er in geslaagd om een nieuwe club te vinden. De vleugelspeler kreeg te horen dat hij mocht vertrekken bij Reading en maakte duidelijk dat hij maar wat graag wilde terugkeren naar Feyenoord, maar er kwam maar geen aanbieding van Martin van Geel binnen. Drenthe blijft nu in Engeland voetballen en laat zich verhuren aan Sheffield Wednesday.

De 27-jarige Rotterdammer maakt via Instagram bekend dat hij een halfjaar voor the Owls gaat spelen. Sheffield is net als Reading actief in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Zoals gezegd was Drenthe liever teruggekeerd naar Feyenoord, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en doorbrak in het betaalde voetbal. “Ik doe er alles aan om eventueel deel uit te kunnen maken van dit Feyenoord”, schreef hij vorige maand nog op Instagram.

Feyenoord heeft de selectie in de afgelopen maand nog behoorlijk versterkt, maar had dus geen ruimte voor Drenthe, die nu naar Sheffield overstapt. Deze ploeg haalde uit de eerste vijf competitiewedstrijden acht punten; een meer dan Reading.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_7850.PNG

You must be logged in to post a comment Login