Nieuws

Dost zei ‘nee’ tegen Van Geel; ‘Nog niet klaar bij Wolfsburg’

on

Bas Dost sprak in de zomer van 2014 met technisch directeur Martin van Geel en trainer Fred Rutten van Feyenoord. Uiteindelijk besloot de spits VfL Wolfsburg echter trouw te blijven en de Rotterdammers links te laten liggen.

Dat deed Dost, die inmiddels basisspeler is bij de Duitse topclub, omdat hij het idee had nog niet klaar te zijn bij Wolfsburg. “Nou, als het nog iets langer had geduurd dat ik aan spelen toekwam of mijn uitzicht op speeltijd zou miniem zijn, dan had ik dat zeker wel overwogen, maar ik ben hier nog niet klaar. Dat gevoel had ik heel sterk. Vanwege een enkelblessure heb ik een tijd lang moeten toekijken. Daarna was ik weer fit, maar omdat je namen als Nicklas Bendtner en Ivica Olic voor je hebt, moet je nóg iets meer je best doen als je Bas Dost heet.”

“Ik bedoel; dit is een grote club, er spelen meer en grotere belangen, hier heb je concurrentie van meer en grotere spelers dan in Nederland”, vervolgt Dost in gesprek met NUSport. “Maar ik ben in mezelf blijven geloven, kreeg voor de winterstop al steeds meer speeltijd en ik ben blij dat het zich heeft uitbetaald. Al kun je bij deze club in deze competitie echt niet denken dat het de volgende wedstrijd ook vanzelf goed gaat.”

Bron: Soccernews.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login