Nieuws

Dost heeft gesproken met Feyenoord, maar komst is onzeker

on

Bas Dost maakte deze week voor het eerst na ruim vier maanden afwezigheid weer speelminuten voor VfL Wolfsburg. Een enkelblessure hield hem lange tijd aan de kant, maar tijdens het oefenduel met St. Gallen (1-1) kreeg Dost speeltijd. Mogelijk krijgt hij die de rest van het seizoen ook bij de Duitse club. Dost staat in de belangstelling van Feyenoord. Als Wolfsburg echter wil dat hij blijft, denkt de spits niet aan een vertrek.

“Het is waar dat ik met Feyenoord gesproken heb”, zegt Dost in gesprek met WAZ. “Dat betekent niet dat ik hier sowieso weg ga. Feyenoord is een grote club in Nederland, maar ik ben nu hier. En als de verantwoordelijken bij VfL zeggen dat ze me nodig hebben, blijf ik.”

Dost was zelf vooral bezig met het feit dat hij weer kon spelen. Het voelde goed om na bijna vijf maanden afwezigheid weer op het veld te staan tijdens een wedstrijd. “Ik had slechts een kleine reactie. Maar het was een wedstrijd zonder pijn. Voor mij is dit een grote stap.”

De 25-jarige aanvaller, in het verleden actief voor FC Emmen, Heracles Almelo en sc Heerenveen, speelde tot nu toe 48 officiële wedstrijden voor VfL Wolfsburg. In die duels kwam de Nederlander tot zeventien treffers en vier assists.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7875.PNG

You must be logged in to post a comment Login