Nieuws

Dost: “Feyenoord is een stap terug”

on

Bas Dost lijkt niet warm te lopen voor een transfer naar Feyenoord. De Rotterdammers hopen de aanvaller te huren van VfL Wolfsburg, maar Dost breekt het liefst door in Duitsland. Dat vertelt de 25-jarige Deventenaar in gesprek met Kicker.

“Feyenoord kent me nog van mijn periode bij sc Heerenveen, dus wat dat betreft is het logisch dat ze me willen”, verklaart Dost. “Maar het zou een stap achteruit zijn. Ik ben naar Wolfsburg gekomen om te spelen in een grotere competitie.” Het is echter maar de vraag of de centrumspits veel gaat spelen voor Wolfsburg. De Duitse club is immers bezig met de komst van een nieuwe aanvalsleider. “Mij is vertelt dat er een nieuwe spits komt. Als die er is, dan wordt het weer wat moeilijker”, erkent Dost.

Feyenoord blijft overigens hopen op de komst van de ex-topscorer van de Eredivisie. Fred Rutten wond er zondag tijdens de Open Dag geen doekjes om: hij hoopt Dost te strikken als opvolger van Graziano Pellè. “Ik hoop dat dat liever vandaag dan morgen rondkomt, maar dat lijkt me logisch.” Een eventuele transfer lijkt financieel enorm zwaar, zo niet onhaalbaar te worden voor Feyenoord.

Bron: Soccernews.nl

20140720-231600-83760063.jpg

You must be logged in to post a comment Login