Nieuws

Dolblije Achahbar: ‘Ik wil Feyenoorder blijven”

on

Anass Achahbar was zondag heel belangrijk voor Feyenoord in het uitduel bij FC Dordrecht. Hij maakte in blessuretijd de winnende treffer (1-2). “Dat ik het verschil kan maken als invaller is alleen maar mooi. Dat wil iedereen die invalt bij deze stand,” aldus de jonge aanvaller van de Rotterdammers.

Achahbar stond, net als Elvis Manu bij de 0-1, compleet vrij toen hij de bal binnenkopte. “Er stond niemand om mij heen,” zag ook de invaller. “Het gebeurde zo snel. Ik dacht alleen maar; die bal er in tikken. Mijn geduld is beloond.”

Na zijn doelpunt zocht Achahbar direct trainer Fred Rutten op. “Hij is belangrijk voor mij geweest. Hij heeft altijd gezegd dat ik geduld moest hebben. Dat ik nu scoor en het verschil maak, is alleen maar mooi, vervolgt Achahbar, die het jammer vindt dat Rutten vertrekt na dit seizoen. “Absoluut.”


“Ik blijf keihard werken en moet voor elke minuut vechten, dan zie ik het wel,” aldus de aanvaller, die een aflopend contract heeft in de Kuip. “Ik ben een Feyenoorder, wil altijd bij Feyenoord blijven. Maar dat zie ik wel aan het eind van het seizoen, ik ben nu nog bezig met dit seizoen.”

Bron: Rijnmond.nlYou must be logged in to post a comment Login