Nieuws

‘Doelman Hahn op weg naar Feyenoord’

on

Warner Hahn op weg naar Feyenoord
Warner Hahn maakt zo goed als zeker de overstap naar Feyenoord. De 21-jarige doelman van FC Dordrecht is in het bezit van een aflopend contract en kan daardoor in de zomer transfervrij worden overgenomen door de eredivisionist. De geboren Rotterdammer is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Dordrecht.

Zowel technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord als Marco Boogers van FC Dordrecht willen niet reageren op de mogelijke transfer van de sluitpost. Boogers bevestigt wel dat de belangstelling voor jeugdinternational groot is en afkomstig is uit het binnen- en buitenland. Hahn houdt zich tegenover RTV Rijnmond nog op de vlakte, maar lijkt een overgang naar De Kuip wel te zien zitten. ‘Ik heb er nog niks van gehoord. Natuurlijk zou Feyenoord een mooie club zijn, maar ik moet me gewoon lekker focussen op FC Dordrecht.’

Hahn speelde eerder in de jeugdopleiding van Sparta en Ajax en ontpopte zich dit seizoen tot eerste keeper van Jong Oranje. Na afloop van het bekerduel tussen Feyenoord en FC Dordrecht van vorige maand adviseerde Dordrecht-trainer Harry van den Ham de Rotterdamse club al om zijn doelman na dit seizoen over te nemen.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login