Nieuws

Documentaire ‘Durf Te Dromen’ over Feyenoord Vrouwen 1

on

In het seizoen 2021-2022 kwam Feyenoord voor het eerst in de clubgeschiedenis met een vrouwenteam uit op het hoogste niveau van Nederland. In de documentaire ‘Durf Te Dromen’ kijken een aantal sleutelfiguren uit het succesvolle debuutjaar van Feyenoord Vrouwen 1 naar het verleden, het heden en de toekomst van vrouwenvoetbal bij de club.

Zo vertelt Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, over het lange traject dat voorafging aan het debuut van Feyenoord Vrouwen 1 op het hoogste niveau. Ook reflecteren speelsters als Celainy Obispo, Cheyenne van den Goorbergh en Annouk Boshuizen op het lastige eerste jaar, met in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen ook nog de historische maar sportief teleurstellende vuurdoop voor Feyenoord Vrouwen 1 in De Kuip.

‘Durf Te Dromen’ geeft een kijkje achter de schermen van het debuutseizoen van Feyenoord Vrouwen 1 en staat stil bij het bij het verleden, het heden, en de toekomst van vrouwenvoetbal bij Feyenoord. Hoe is het allemaal begonnen, waar loop je als team tegenaan tijdens een seizoen waarin werkelijk alles voor iedereen nieuw is… En welke fantastische dingen kunnen er gebeuren als je simpelweg durft te dromen?

Klik hier om de documentaire te bekijken.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply