Nieuws

Disco-Piet zondag op bezoek in De Kuip

on

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn zaterdag aangekomen in Nederland. Een dag later zullen er diverse Zwarte Pieten al hun opwachting maken in De Kuip, rond de wedstrijd van Feyenoord tegen Willem II! Zo is er voorafgaand aan de wedstrijd een optreden van Disco-Piet, samen met Kinderkoor Prettig Weekend. Zij geven een voorproefje van hun optreden tijdens het Sinterklaasfeest dat op zaterdag 24 november plaats vindt in het Topsportcentrum naast De Kuip. Na afloop van hun optreden zal er ook nog een bijzondere verrassing uit de lucht komen vallen…

Naast Disco-Piet zullen er zondag diverse Zwarte Pieten te vinden zijn aan de Groene Zijde van het stadion. Hier ontvangt Feyenoord honderden Kameraadjes, die dankzij hun lidmaatschap van de Juniorclub de wedstrijd tegen Willem II gratis kunnen bezoeken. Alle reden dus om zondag op tijd je plek op te zoeken op de tribunes!

In de aanloop naar het feest Feyenoord Sinterklaasfever is Patrick op zoek naar de verdwenen spelersbus van Feyenoord. Hij kwam erachter dat de bus is uitgeleend aan Sinterklaas! In onderstaande video is te zien hoe Patrick tijdens zijn zoektocht heel Rotterdam afspeurt, maar de bus lijkt nog altijd onvindbaar. Of is hij stiekem toch op het juiste spoor?

Het feest Feyenoord Sinterklaasfever vindt plaats op zaterdag 24 november en is gratis toegankelijk voor leden van Juniorclub Kameraadjes. Voor niet-leden zijn er nog kaarten beschikbaar voor het feest.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login