Nieuws

‘Dirk Kuyt is akkoord met Fenerbahçe’

on

Dirk Kuyt zou volgens Soccernews.nl akkoord zijn met Fenerbahçe om aan de slag te gaan bij de Turkse topclub.

Zoals bekend heeft Kuyt onlangs aangegeven niet op het aanbod van Feyenoord in te gaan om hoofdcoach te worden van Feyenoord Onder 21.

De Katwijker zou volgens diverse media het komend seizoen benutten om te snuffelen aan het hoofdcoachschap. Zo zou Kuyt bij Fenerbahçe en Liverpool stage kunnen lopen om te zien wat er allemaal komt kijken in de functie als hoofdcoach. Nu lijkt Kuyt dus te kiezen voor een functie bij Fenerbahçe.

Het is op dit moment nog onduidelijk wat de rol van Dirk Kuyt bij Fenerbahçe zou worden. De Turkse berichtgeving over de rol van Kuyt loopt wat uiteen. Het ene medium stelt dat de Katwijker inderdaad hoofdtrainer gaat worden, waar anderen stellen dat hij als assistent-trainer aan de slag gaat. Weer andere bronnen beweren dat Kuyt op interim-basis mag bewijzen of hij al klaar is voor de hoogste functie of eerst als tweede man moet fungeren.

Er zou inmiddels al wel een akkoord zijn bereikt. Ali Koç zou als preses van Fenerbahçe een deal hebben gesloten met de oud-international van Oranje.

You must be logged in to post a comment Login