Nieuws

Directie praat FBC bij over jaarcijfers en nieuwe stadion

on

De directie van Feyenoord heeft woensdagavond de leden van de Feyenoord Business Club een toelichting gegeven over de afgelopen week gepresenteerde jaarcijfers en hen bijgepraat over de stand van zaken van het nieuwe stadion. Deze twee onderwerpen stonden centraal tijdens een presentatie van algemeen directeur Eric Gudde, die hij hield in de Business Lounge van Holland Casino Rotterdam. Aansluitend kregen de aanwezige leden de gelegenheid om vragen te stellen aan de directieleden van Feyenoord, die allemaal present waren.

In de presentatie van Gudde stonden de afgelopen week gepresenteerde jaarcijfers voorop. De algemeen directeur lichtte daarbij toe hoe een positief operationeel resultaat (met dank aan een hogere omzet en een strakke begrotingsdiscipline), een positief transferresultaat, kapitaalinjecties, en de goede sportieve prestaties de vier factoren zijn die maken dat de wereld er voor Feyenoord veel beter uitziet dan pakweg een jaar geleden. ‘Het seizoen 2011-2012 was dus niet alleen qua sportieve prestaties, maar ook in financieel opzicht een bijzonder goed jaar voor de club. Tevens zijn de vooruitzichten voor dit jaar wederom hoopgevend’, vertelde Gudde.

Na de presentatie van Gudde, waarin ook de toekomstige evenementen van de FBC zoals het Charity galadiner en het trainingskamp in Marbella aan bod kwamen, was er voor de kleine tweehonderd aanwezige leden alle gelegenheid om vragen te stellen aan de directieleden. De plannen voor het nieuwe stadion werden daarbij uitgebreid besproken, maar ook technisch directeur Martin van Geel kreeg een aantal vragen over de prestaties en ambities van het eerste elftal van Feyenoord.

Voordat de avond werd afgesloten met een diner en de aanwezigen de kans kregen om hun geluk te beproeven aan de speeltafels, nam een FBC lid het woord. Hij richtte zich daarbij tot de directie van Feyenoord, die hij in zijn toespraak bedankte voor hun inzet en goede werk van de afgelopen tijd en riep de leden in de zaal op hen daarvoor een groot applaus te geven, dat vervolgens dankbaar in ontvangst werd genomen door de directieleden.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login