Nieuws

Diks: “Het is voor mij belangrijk om nu ook een heel jaar te spelen”

on

Kevin Diks weet nog niet waar hij volgend seizoen onder contract staat. De vleugelverdediger, die zondag tegen Heracles Almelo weer eens negentig minuten mocht voetballen, wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van Fiorentina.

Feyenoord bedong afgelopen zomer geen optie tot koop in de onderhandelingen met de Italiaanse club, maar Diks heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag in De Kuip wil blijven. Nu de zomer langzaam in zicht komt, begint het te kriebelen.

“Ik speel nu bij Feyenoord en in de zomer kijk ik wel verder”, houdt Diks zich op de vlakte tegenover RTV Rijnmond. Zijn verblijf in Rotterdam-Zuid valt vooralsnog niet mee. “Ik heb in ieder geval meer gespeeld dan ik vorig jaar heb gedaan bij Fiorentina en Vitesse. Dat is al één winst. Het is voor mij belangrijk om nu ook een heel jaar te spelen. Maar ik kijk er nog niet naar.”

Diks vond het fijn dat hij weer eens mocht spelen van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. “Ik heb een moeizame periode gehad”, geeft hij toe. Hij speelde als linksback. “Ik train hard voor het team en mijzelf en ik heb nu mijn kans gepakt.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login