Nieuws

Diemers: “Ik vind het ook heel kinderachtig, maar ik wil even niks zeggen”

on

RTV Noord heeft vanavond contact opgenomen met Mark Diemers. Feyenoord heeft vandaag officieel contact opgenomen met het management van Diemers om de middenvelder naar De Kuip te lokken. Fc Groningen liet later vanavond weten een mondeling akkoord te hebben met de speler én met Fortuna Sittard, waardoor de Groningers ervan uit gaan dat zij komend seizoen gebruik kunnen maken van de kwaliteiten van Diemers.

Zelf wil de hoofdpersoon in kwestie er niet veel over zeggen. ‘Ik ben momenteel geen heel open persoon’, geeft Diemers aan. ‘Ik vind het ook heel kinderachtig, maar ik wil even niks zeggen op dit moment. Het lijkt me verstandig dat mijn zaakwaarnemer iets naar buiten brengt.’

Maandagavond was de zaakwaarnemer van Diemers niet bereikbaar.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login