Nieuws

Diemers: “Ik ben blij dat Berghuis mij een goede speler vindt”

on

Mark Diemers viel afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen PEC Zwolle in positieve zin op. De middenvelder, die overkwam van Fortuna Sittard, werd zelfs in de wekelijkse column van Willem van Hanegem extra belicht vanwege zijn opvallende spel.

In gesprek met het Algemeen Dagblad laat Diemers weten dat hij moest wennen aan de manier van trainen. ,,De spelers van Feyenoord sparen elkaar duidelijk niet’’, zei Diemers. ,,De trainingen op een dag voor de wedstrijd, iedereen vloog er vol op. Dat was ik bij mijn vorige clubs niet gewend. Ik zit onder de blauwe plekken.’’

Diemers zelf wilde op een rustige manier binnenkomen bij Feyenoord, eerst de jongens goed leren kennen en dan snel aanpikken bij het vereiste niveau. Aan een basisplaats heeft de middenvelder in eerste instantie niet eens rekening gehouden. Pas in de week voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle, leek het erop dat Diemers zou mogen starten tegen de Zwollenaren.

Het AD vermoed dat Diemers tegen FC Twente wederom in de basis zal starten. De 26-jarige middenvelder heeft dan ook veel vertrouwen in zijn eigen kunnen. Dat vertrouwen krijgt hij overigens ook van aanvoerder Steven Berghuis.

Diemers: ,,Steven is veel met mij bezig op de training. Hoe ik hem het beste kan bedienen. Ik vind hem een geweldige speler. Ik ben blij dat hij mij ook een goede speler vindt.’’

You must be logged in to post a comment Login