Nieuws

Dick Advocaat laat zich niet meer zien op trainingsveld 

on

Dick Advocaat zal zijn gezicht niet meer laten zien op trainingscomplex Varkenoord van Feyenoord. De ervaren Hagenaar werd recent gevraagd om zich in een mentor-rol te ontfermen over Giovanni van Bronckhorst en zei daar ‘ja’ tegen. Vorige week was voor het eerst te zien hoe Advocaat samen met Gio stond te praten tijdens de oefensessie van Feyenoord, maar inmiddels is dat beeld al een paar dagen verdwenen.
De Telegraaf bericht nu dat Advocaat ook niet meer terugkeert op het trainingsveld. De regie blijft in handen van de echte hoofdtrainer, Van Bronckhorst, en op zijn verzoek en dat van zijn assistenten zal de rol van Advocaat zich beperken tot gesprekken in de trainerskamer. Zelf vindt de Kleine Generaal dat helemaal niet erg, laat hij weten in de donderdageditie van de ochtendkrant.
“De eerste twee dagen ben ik in de buurt van Giovanni geweest op het trainingsveld. Het lijkt me logisch dat je gaat kijken hoe Giovanni traint, hoe hij communiceert met de spelersgroep en hoe de verhoudingen liggen als je hulp wordt ingeroepen. Maar Giovanni is hoofdtrainer van Feyenoord en bepaalt wat er gebeurt. Hij maakt zijn eigen keuzes en dus ook de opstelling”, verduidelijkt Advocaat. Hij benadrukt dat hij helemaal geen verantwoording draagt voor hetgeen er gebeurt bij Feyenoord.

Bron: voetbalzone.nl

  

You must be logged in to post a comment Login