Nieuws

Dick Advocaat: “Ik ben bang dat ik Pratto kapot maak”

on

Dick Advocaat verscheen voor de camera van ESPN en liet weten dat Feyenoord niet zal beginnen om meteen druk te zetten op de verdediging. Feyenoord gaat de momenten kiezen om lef te tonen en vanuit daar kansen te creëren.

Advocaat legt aan Hans Kraaij jr. uit dat hij niet met Sinisterra kan beginnen, omdat de Colombiaan nog geen hele wedstrijd kan spelen.

Volgens de 73-jarige oefenmeester is het ook niet verstandig om met Lucas Pratto te starten. “Ik ben bang dat ik hem kapot maak. Ik bedoel: hij heeft al twee wedstrijden gespeeld deze week, terwijl hij hier pas net is aangekomen. Dat risico vind ik te groot. Daarbij komt het feit dat Jorgensen fit is.

Vanuit dat gegeven moet hij het nu laten zien. Hij heeft zich in het verleden al bewezen, maar dit seizoen nog weinig. Heel eerlijk: er zijn nog wat twijfels, anders hadden we Pratto niet hoeven halen. Maar nu is het aan hem.” Aldus Advocaat.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply