Nieuws

‘Deze week volgt beslissing vanuit Napoli over meenemen uitfans’

on

Feyenoord heeft nog altijd goede hoop dat het alsnog supporters mag meenemen naar de Champions League-wedstrijd tegen Napoli. De lokale voetbalnieuwswebsite Gonfia La Rete meldt dat vertegenwoordigers van de Rotterdammers deze week afreizen naar Zuid-Italië voor een gesprek met hun Zuid-Italiaanse collega’s.

Maandag zou er al een gesprek zijn geweest tussen de beide delegaties. De Italianen willen vooralsnog geen kaarten afgeven aan Nederlandse supporters, uit angst voor supportersrellen. De fans van Feyenoord liggen internationaal onder een vergrootglas vanwege recente rellen in Nancy en Rome. Het Feyenoord-bestuur wil zijn Italiaanse collega’s overhalen om alsnog Rotterdamse supporters toe te laten in het Stadio San Paolo. Een definitieve beslissing vanuit Napels wordt later deze week verwacht.

Feyenoord reist over drie weken af naar Zuid-Italië, waar het op dinsdag 26 september aantreedt tegen Napoli. Het is voor de regerend Eredivisie-kampioen het eerste Champions League-uitduel sinds 29 oktober 2002. Ook dat duel vond plaats op Italiaanse bodem, Juventus was in eigen huis met 2-0 te sterk voor de Rotterdammers.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login