Nieuws

Deuren Feyenoord staan wagenwijd open voor Van Persie

on

Robin van Persie is bezig aan zijn laatste dagen als speler van Fenerbahçe. Zijn zaakwaarnemer Kees Vos liet woensdag al weten bezig te zijn met de contractontbinding van zijn cliënt, die nu mogelijk terug gaat keren bij Feyenoord.

De deur in Rotterdam-Zuid lijkt in ieder geval wagenwijd open te staan, bericht het Algemeen Dagblad. Trainer Giovanni van Bronckhorst speelde bij het Nederlands elftal samen met Van Persie en probeerde afgelopen zomer al om de Oranje-topscorer aller tijden naar Feyenoord te halen. De inmiddels 34-jarige spits is in de ogen van Van Bronckhorst iemand die Feyenoord zowel op als buiten het veld naar een hoger plan kan tillen.

Zaakwaarnemer Vos weigert echter vooruit te lopen op de voor de hand liggende transfer. “Ik snap wel dat mensen zo redeneren, maar we gaan voorlopig niets zeggen over welke andere club dan ook”, lata hij weten aan het AD. “Mochten we er met Fenerbahçe uitkomen, dan liggen in principe alle opties open. We nemen de tijd om daarover een goede beslissing te nemen.”

Bron: Voetbalprimeur.ml

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login