Nieuws

“Deur voor Landzaat staat altijd open”

on

Denny Landzaat kan na zijn profcarrière als jeugdtrainer aan de slag bij Feyenoord. De 37-jarige middenvelder vertrekt na dit seizoen bij FC Twente en is door de Rotterdammers voor het tweede jaar op rij benaderd voor een functie in de alom geroemde jeugdopleiding. Landzaat legt de aanbieding evenwel naast zich neer: hij wil nog geen punt zetten achter zijn actieve spelersloopbaan.

Het aflopende contract van Landzaat, die momenteel herstelt van een kuitblessure, wordt niet verlengd. De routinier hoopt nog één ‘mooi avontuur’ mee te maken, voordat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. “Dat kan in het buitenland zijn, maar ik sta ook open voor andere eredivisieclubs. Voetballer zijn is het mooiste dat er is en pas als dat niet meer mogelijk is, denk ik aan het opstarten van een trainerscarrière”, benadrukt Landzaat in gesprek met De Telegraaf.

Landzaat, die tussen 2008 en 2010 onder contract stond bij Feyenoord, is niettemin gevleid door het aanbod van de volksclub. “Hoewel het een heel mooie uitdaging is, heb ik aangegeven dat het mijn intentie is om nog een jaar door te voetballen. Feyenoord heeft gezegd dat de deur altijd open staat. Dat is een heel chique aanbod”, stelt de ervaren Amsterdammer.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login