Nieuws

Den Ouden: ‘Vilhena heeft mij nog niet overtuigd’

on

Geert den Ouden denkt dat Tonny Vilhena zijn plaats bij Feyenoord kwijtraakt als Jens Toornstra daadwerkelijk naar de Kuip komt. “Vilhena speelt nu al twee jaar bij Feyenoord, maar hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen dat hij altijd in de basis hoort te staan,” aldus de oud-voetballer van Excelsior in de voetbaltalkshow FC Rijnmond.

“Je zou Toornstra naast Jordy Clasie kunnen zetten. Toornstra heeft toch meer diepgang. Zijn komst gaat dus eerder tegen koste van Vilhena dan van Lex Immers. De kracht van Immers heb je toch nodig,” denkt Den Ouden. Ook de naam van Karim El Ahmadi wordt genoemd als mogelijke versterking. Hij verruilde Feyenoord twee jaar voor Aston Villa. “Maar ik zie Feyenoord niet Toornstra en El Ahmadi halen.”

Feyenoord is nog steeds op zoek naar een vervanger voor spits Graziano Pellè. Mitchell te Vrede – die nu de aanvalsleider is – krijgt veel kritiek, maar is wel productief. “Te Vrede is koppend misschien wel net zo goed als Peter Houtman. Hij is misschien niet zo groot, maar zijn timing is fenomenaal. Dat zag je ook tegen ADO. Maar in het voetballende gedeelte komt hij tekort. De vraag is hoe lang Feyenoord hem de tijd geeft om dat op te vijzelen.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7937-0.PNG

You must be logged in to post a comment Login