Nieuws

Delegatie Lazio reist binnenkort af naar Rotterdam

on

Lazio Roma wil Stefan de Vrij zo graag hebben dat de club binnenkort afreist naar Rotterdam om daar te onderhandelen met Feyenoord. De Stadionclub wil nog altijd negen miljoen euro zien voor de centrale verdediger, voor Lazio zou dat bedrag te hoog zijn. Daarom komt de club nu naar Nederland om te gaan onderhandelen.

De Italiaanse club bood tot toe vijf miljoen euro voor De Vrij, maar dat was volgens Feyenoord te laag. De club uit Rome leek daarna wel met een verhoogd bod te komen, maar tot een akkoord tussen de twee clubs kwam het nooit en voorlopig blijft De Vrij in Rotterdam. Om toch een overeenkomst te bereiken, zullen binnenkort delegaties van Lazio naar de havenstad afreizen.

De Vrij maakte het afgelopen seizoen een constante indruk bij Feyenoord. Met die club werd hij tweede en mocht vervolgens mee naar het WK. In de eerste wedstrijd tegen Spanje speelde hij een sterke wedstrijd, ook al leek hij schuldig aan de penalty. Wanneer Lazio precies naar Feyenoord zal komen, is nog onbekend.

Bron: Soccernews.nl

20140615-141938-51578463.jpg

You must be logged in to post a comment Login