Nieuws

Dekker: ‘Ik denk dat ik mezelf bij Zwolle goed kan ontwikkelen’

on

Feyenoord-jongeling Rick Dekker maakt de overstap naar PEC Zwolle. De negentienjarige middenvelder was afgelopen seizoen aanvoerder van de A1 van de Rotterdamse club.

Dekker tekent in Zwolle een contract voor twee seizoenen. In de verbintenis is een optie opgenomen voor nog een jaar. Dekker debuteerde afgelopen seizoen in het eerste elftal van Feyenoord in een oefenduel met Excelsior. “De keuze voor de Zwollenaren was niet moeilijk. In de gevoerde gesprekken gaven Ron Jans en Gerard Nijkamp mij direct een positief gevoel”, zegt Dekker op de officiële website van PEC Zwolle.

“Daarnaast denk ik dat ik mijzelf hier goed kan ontwikkelen. Het liefst speel ik op de nummer zes-positie, waar ik de duels kan aangaan en veel passes kan geven. Bij PEC Zwolle hoop ik uiteindelijk een basisplaats te veroveren. Het voetbal dat de club speelt past goed bij mij”, aldus Dekker. Net als de voetballer is ook PEC Zwolle content met het afronden van de transfer.

“Rick is een jonge speler met veel potentie. Het is een mooie ontwikkeling dat wij talenten als Rick Dekker, die op het hoogste jeugdniveau hebben gespeeld, naar PEC Zwolle kunnen halen. In Zwolle krijgt hij de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en om met de hoofdselectie mee te trainen”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp.

Bron: Voetbalprimeur.nl

20140526-180311-64991180.jpg

You must be logged in to post a comment Login